Bel ons op +31582038182

Team

Onze adviseur Peter Drijver is sinds 1998 werkzaam in de financiële sector. Gedurende deze periode was hij adviseur bij de RVS (dochter van ING). Daarnaast was hij financieel adviseur voor de ING Bank en Postbank. Vanuit deze functies heeft hij alle werkzaamheden die bij het vak horen leren kennen. Naast alle vakdiploma’s is hij Erkend Financieel Adviseur (EFA) en Erkend Hypothecair Planner (EHP).

In 2009 heeft hij het besluit genomen onafhankelijk verder te gaan. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Drijver Advies dat later is overgegaan in Hypotheek Friesland.

Onze adviseur Agnes Schuil is sinds 2008 werkzaam in de financiële dienstverlening. Gedurende deze periode is zij werkzaam geweest in verschillende functies en de laatste jaren als financieel adviseur bij de Rabobank. Vanuit deze functies heeft zij ruime ervaring opgedaan met alle aspecten die bij het vak komen kijken. Naast alle benodigde vakdiploma’s is zij Erkend Hypothecair Planner (EHP).

In 2017 heeft zij het besluit genomen om de uitdaging aan te gaan als onafhankelijk financieel adviseur bij Hypotheek Friesland.

Onze adviseur Taeke Oppewal is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Gedurende deze periode was hij in diverse functies werkzaam voor onafhankelijke tussenpersonen en projectmatig bij diverse banken. Vanuit deze functies heeft hij alle werkzaamheden die bij het vak horen leren kennen. Naast alle benodigde vakdiploma’s is hij Erkend Financieel Adviseur (EFA).

In 2014 heeft hij het besluit genomen en om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Dit heeft geleid tot Taeke Oppewal Advies dat later is overgegaan in Hypotheek Friesland.

Onze adviseur Lineke Jansma is sinds 1992 werkzaam in de financiële dienstverlening. Gedurende deze periode is zij werkzaam geweest als adviseur bij de Rabobank, waarvan de laatste 20 jaar als financieel/hypotheekadviseur. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten is een belangrijke stap. Lineke haalt er veel energie uit om haar klanten daar zo goed mogelijk mee te helpen. Naast alle benodigde vakdiploma’s is zij Erkend Hypothecair Planner (EHP).

Vanaf 2022 is zij werkzaam in het intermediair. In 2023 heeft zij het besluit genomen om als zelfstandig adviseur verder te gaan onder de vlag van Hypotheek Friesland.

Lineke Jansma Hypotheek Friesland

Lineke Jansma

Erkend Hypothecair Planner / Financieel Adviseur

Peter Drijver Hypotheek Friesland

Peter Drijver

Erkend Hypothecair Planner / Financieel Adviseur

Taeke Oppewal Hypotheek Friesland

Taeke Oppewal

Erkend Financieel Adviseur

Agnes Schuil Hypotheek Friesland

Agnes Schuil

Erkend Hypothecair Planner / Financieel Adviseur

De websites van Hypotheek Friesland maken gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het