Bel ons op +31582038182

Onafhankelijk, vakkundig en persoonlijk!

Over ons

Hypotheek Friesland is een onafhankelijk advieskantoor dat vakkundig advies geeft op het gebied van hypotheken, financieel advies en verzekeringen.

Luistert, legt uit, adviseert en regelt.
Dit zijn zeer bewust gekozen woorden. Hypotheek Friesland zet namelijk de klant centraal in de advisering. Als u voor Hypotheek Friesland kiest is een jarenlange relatie, met vertrouwen als basis, ons doel.

Bestaat onafhankelijk advies?
Hierop zegt Hypotheek Friesland volmondig ja. Wij zijn een zelfstandig bedrijf en geven onafhankelijk advies. Wij werken met veel maatschappijen samen, maar hebben geen contractuele verplichtingen met deze maatschappijen. Dat betekent dat wij volledig vrij zijn in de keuze van de beste hypotheek voor u.

Verkoopt Hypotheek Friesland nooit ‘nee’?
Jazeker wel. Soms is het niet verantwoord om bepaalde financiële keuzes te maken. Dan vertellen wij u liever de waarheid, dan dat we u een hypotheek adviseren waar wij niet achter staan. Dat is de basis voor uw vertrouwen in ons.

Peter heeft ons top geholpen! Betrouwbaar, nuchter en kijkt echt verder dan andere partijen.

Melle & Nadja Melle & NadjaVrijstaand huis in Stiens

De websites van Hypotheek Friesland maken gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het