Bel ons op +31582038182

Financieel advies

Pensioen; gestopt met werken en dan lekker genieten van alle vrije tijd. Dingen doen waar u nooit de tijd voor heeft gehad. Misschien die verre reis of toch nog een boot kopen? Maar is dit voor u wel weggelegd?

Meer dan de helft van de werkende Nederlanders verwacht minimaal 70% van het laatstverdiende inkomen te krijgen na pensionering. Het behalen van deze 70% is echter meer uitzondering dan regel. Veel gepensioneerden kunnen niet denken aan reizen of een boot, maar hebben het financieel aanmerkelijk slechter gekregen.

En wat als u uw pensioenleeftijd niet haalt, wat betekent dit voor uw nabestaanden? Weet u zeker dat zij in de woning kunnen blijven wonen en niet financieel in de problemen komen?

Of u en uw partner gaan uit elkaar of gaan scheiden, dan komt u terecht in een moeilijke periode. U moet veel beslissingen nemen. Wilt u of uw partner in de woning blijven wonen of wenst u toch de woning liever te verkopen?

Wilt u duidelijkheid over uw situatie dan kan Hypotheek Friesland u daarbij helpen. Mocht er, na de financiële analyse van uw situatie, blijken dat er aanvullende voorzieningen nodig zijn dan helpt Hypotheek Friesland u om te zoeken naar de beste oplossing.

Als u ons belt voor een afspraak dan leggen wij in een kennismakingsgesprek graag onze werkwijze uit.

De websites van Hypotheek Friesland maken gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het