Bel ons op +31582038182

Hypotheken

U heeft een woning op het oog of heeft al een woning gekocht. Misschien heeft u zelfs al een rentevoorstel voor een hypotheek, maar is u nog veel onduidelijk.

Er moet een hypotheek geregeld worden, maar waar moet u beginnen? De vele aflossingsvormen, rentemogelijkheden en alle aanbieders die roepen dat zij de beste hypotheek voor u hebben. Vervolgens nog allemaal goed bedoelde adviezen van vrienden en familie en u ziet door de bomen het bos niet meer.

U kunt afspraken gaan maken met allerlei banken en hypotheekaanbieders, de voorwaarden gaan vergelijken en dan proberen de juiste keus te maken of u belt Hypotheek Friesland. U bent daarmee verzekerd van een ervaren adviseur die u kan helpen om de juiste keuze te maken.

“Een hypotheek is de kapstok van uw financiële huishouding”.

Deze zin zegt alles, want een goede hypotheek doet zijn werk op vele gebieden. Niet alleen een lage maandlast is belangrijk, maar wat gebeurt er als u komt te overlijden, arbeidsongeschikt raakt of werkloos? Het regelen van een hypotheek is financiële planning.

Wij informeren u, bespreken uw wensen, zoeken op de markt naar de juiste vorm en adviseren. Wij nemen u het werk uit handen en begeleiden u in het kiezen van de juiste hypotheek voor uw situatie. Ook na de keus nemen wij u het werk uit handen in het contact met de taxateur, de bank, de verzekeraars, de notaris en eventueel andere instanties.

Als u ons belt voor een afspraak dan leggen wij u in een eerste kennismakingsgesprek graag onze werkwijze uit.

De websites van Hypotheek Friesland maken gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het